Avis Business Car Rental

Vreme je za nove poslovne poduhvate.

Avis Business Car Rental je nastao sa ciljem da kompanijama olakša svakodnevno kretanje uz minimalni utrošak vremena i novca. U zavisnosti od potreba vašeg biznisa možete pronaći idealno vozilo iz naše bogate ponude, od malih gradskih do luksuznih automobila.

Biznis ponude

Prilagođeni paketi u zavisnosti od vaših potreba

Korisnička podrška

Naši operateri su dostupni 24/7

Vozni park

Bogata ponuda vozila

Polovna vozila

Dobro održavani I skoro novi automobili

Account manager

U slučaju dugoročnog zakupa

Naša misija je da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Iz tog razloga o vama će brinuti obučen i posvećen tim ljudi, koji će vam biti na raspolaganju 24/7 putem telefona i emaila.
Ukoliko se odlučite za dugoročni zakup, dodelićemo vam ličnog Account Manager-a, koji će vam biti dostupan u svakom trenutku.

Maksimalno smo olakšali proces pronalaska idealnog vozila za vas, dovoljno je da nas pozovete na broj 0800 200 100 ili pošaljete mail na info@avis.rs.

Daily car rental

  • Treba vam vozilo za kraći poslovni put? U Avisu možete zakupiti vozilo za dnevne ili višednevne potrebe.

Avis MaxiRent

  • Usluga dugoročnog najma, na period duži od 12 meseci. Umesto kupovine na lizing, Avis vam nudi mogućnost da po odličnim uslovima dođete do novog ili korišćenog vozila.

Avis Flex

  • Fleksibilan izbor za svaki posao. Nastao je u cilju da vam omogući slobodu kretanja i sigurnost na putu, uz minimalne troškove. Najam vozila važi za period duži od 30 dana.

Prodaja polovnih vozila

  • Izbegnite stres pri kupovini vozila i omogućite sebi pristup većem broju dobro održavanih i skoro novih kvalitetnih automobila. Kupite vozilo u kompaniji kojoj možete pokloniti poverenje.