Zaštita privatnosti podataka

U ime kompanije Car Rental doo (Jurija Gagarina 25, 11070 Beograd, 20128003, 104246466, 7711) se obavezujemo da ćemo čuvati samo neophodne podatke svakog kupca (Ime, prezime, email adresu, broj telefona i IP adresu) kako bismo uspešno obradili Vaš zahtev.

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu Vašeg zahteva. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Car Rental doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trecim licima.

Kupac je dužan prilikom unosa podataka, da proveri ispravnost istih. Ukoliko dođe do pogrešnog unosa, možete nas kontaktirati putem Kontakt forme ili putem telefona na: 0800 200 100 ili 011 20 97 062.

Podaci o registrovanim korisnicima naših usluga se čuvaju do trenutka kada kupac svojevoljno otkaže Saglasnost o čuvanju podataka. Registrovani kupac je dužan da nam na email: vladimir.stojsic@avis.rs prosledi zahtev za otkazivanje saglasnosti. Do tada obrađeni podaci su izuzeti od uklanjanja, ali Car Rental doo više neće prikupljati nove ili ažurirati stare podatke.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodimakoje naši posetioci traže, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimoda bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnijekorišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa Opštim uslovima najma Car Rental doo se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a svepromene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Lice za zaštitu podataka o ličnosti
Ime i prezime: Vladimir Stojšić
Adresa: Jurija Gagarina 25, 11070 Beograd
Email: vladimir.stojsic@avis.rs
Telefon+381 62 800 21 80