AVIS Rent a Car

Kompanija sa tradicijom

AVIS je osnovan davne 1946. i prvi je rent a car koji je imao poslovnicu na aerodromu. Danas se poslovnice ove svetski priznate kompanija nalaze na skoro 5.500 lokacija, u 156 zemalja.
Zadovoljni korisnici su nam na prvom mestu i zato je ponuda naših usluga potpuno prilagođena njihovim potrebama.
Sigurni smo da ćete u našoj velikoj floti pronaći pravo vozilo za sebe, po ubedljivo najnižim cenama.

Velika pogodnost koju Avis pruža jeste podrška na putu - gde god da se nalazite, kao i mogućnost vraćanja vozila u nekoj od naših poslovnica širom Evrope.

NAŠA VIZIJA

„Vodićemo našu kompaniju putem izgradnje potpunog poverenja i kreiranja odlične usluge.“

NAŠA MISIJA

„Naša misija je da klijentima obezbedimo jedinstveno iskustvo iznajmljivanja vozila, pružanjem vrhunske usluge koja zadovoljava individualne potrebe svakog pojedinca.“

RENT A CAR USLUGE

Rent-a-car

Više od 70 godina kupac je u fokusu svega što radi Avis.

Pogledaj sve

Maxi rent

Kada Vam je potreban najam vozila na period duži od 12 meseci.

Pročitaj sve

Avis FLEX

Idealni balans cene i kvaliteta - srednjeročni najam vozila.

Pogledaj sve

IZNAJMLJIVANJE VOZILA

 • Godinama unazad dokazano imamo najpovoljnije cene. Smatramo da proces iznajmljivanja vozila nikako ne treba da bude komplikovan i skup, zato često imamo SPECIJALNE PONUDE za naše klijente. Na ovaj način želimo da rent a car uslugu približimo svakom pojedincu kako bi shvatio da iznajmljivanje vozila više nije luksuz, već je mudro i praktično raspolaganje vremenom i novcem.
 • Sam proces je veoma brz i jednostavan. Posle odabira željenog vozila, naša saradnja sa Vama se reguliše putem ugovora, u kom Vas ovlašćujemo za nesmetano korišćenje vozila u Srbiji i van njenih granica, i definišemo sve uslove najma. Da biste iznajmili vozilo kod nas potrebni su vam validna vozačka dozvola, lična karta ili pasoš i kreditna kartica za depozit. Takođe, potrebno je da imate najmanje 21 god.
 • Vozilo dobijate sa punim rezervoarom, i u takvom stanju ga i vraćate. Ukoliko niste u mogućnosti da vozilo vratite sa punim rezervoarom, mi ćemo to uraditi uz Vašu nadoknadu.
 • Naš vozni park se sastoji iz više različitih grupa vozila. Svi automobili su do dve godine starosti, a vozni park se obnavlja više puta u toku godine. Cilj nam je da svaki pojedinac, porodica ili kompanija pronađu kod nas adekvatno vozilo po izuzetno povoljnim cenama.
 • AVIS vozila možete preuzeti na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, u našoj poslovnici na Novom Beogradu, u poslovnici u Novom Sadu i na niškom aerodromu „Konstantin Veliki“.

VRAĆANJE I PREUZIMANJE VOZILA

 • U želji da proces iznajmljivanja vozila pojednostavimo i da ga učinimo što prijatnijim iskustvom kreirali smo uslugu dostave i preuzimanja vozila na željenu adresu.

PRELAZAK GRANICE

 • Sa našim vozilima možete ići u sve zemlje Evrope (izuzetak su Kosovo i Albanija). Važno je da prilikom kreiranja rezervacije uključite i ovu uslugu, kako bi vam se prilikom preuzimanja vozila spremila neophodna dokumentacija

JEDNOSMERNI NAJAM

 • Usluga koja vam omogućava vraćanje vozila na nekoj od naših lokacija, kako u Srbiji tako i u Evropi.

ZAKUP VOZILA SA VOZAČEM

 • Naša usluga Chauffeur Driver podrazumeva rentiranje luksuznog vozila sa iskusnim i profesionalnim vozačem.
  Usluga Point 2 Point podrazumeva angažovanje profesionalnog vozača koji će Vas udobno prevesti gde želite.
  Obe usluge se mogu u potpunosti prilagoditi Vašim potrebama.

MOGUĆNOST DODATNOG OSIGURANJA VOZILA I PUTNIKA

 • Ukoliko dođe do fizičkog oštećenja vozila, do saobraćajne nezgode ili krađe automobila, dodatno osiguranje umanjiće sumu koju plaćate.
  U Evropi, naše cene uključuju osnovni nivo pokrića štetnog događaja i nećemo vam naplatiti više od navedenog učešća uvećanog za porez.

  U mogućnosti smo da Vam ponudimo više paketa dodatnog osiguranja vozila. Prilikom rentiranja vozila možete kupiti dodatno lično osiguranje od nezgode (PAI). Dodatno lično osiguranje od nezgode obezbeđuje naš pažljivo odabrani partner.

PREPORUČENI DODACI

 • Često ste ograničeni sa količinom prtljaga u avionu i niste u mogućnosti da ponesete sve što Vam je potrebno. Razmišljali smo na ovu temu i pripremili dodatne usluge.
  Kod nas možete iznajmiti sedišta za decu, navigacioni uređaj, WIFI hotspot.

NEOČEKIVANI TROŠKOVI

 • Tokom perioda korišćenja vozila korisnik je dužan da snosi trošak naknade za parkiranje ili kazne za saobraćajni prekršaj. U slučaju da takav trošak ne bude regulisan, korisnik je u obavezi da plati našu naknadu za obradu predmeta, kako bismo pokrili naše vreme u postupanju sa ovim novčanim kaznama ili troškovima.