DUGOROČNI NAJAM VOZILA -AVIS MAXI RENT

Šta je AVIS MaxiRent?

MaxiRent je usluga dugoročnog najma na period duži od 12 meseci. Umesto kupovine na lizing, Avis vam nudi mogućnost da po odličnim uslovima dođete do novog ili korišćenog vozila. MaxiRent, kao jednostavno i ekonomično rešenje, predstavlja pravu priliku da uživate o onome što većini danas nedostaje – slobodno vreme.

Kome je namenjen?

Ova pogodnost je pre svega namenjena firmama i pojedincima koji žele mobilnost, planiranje troška, uštedu u vremenu i vrhunsku uslugu. Mnoge kompanije odabrale su MaxiRent program, jer smo svima uspeli ponuditi paket prilagođen baš njihovim potrebama.

Naše usluge su bile atraktivne i firmama koje se bave vremenski ograničenim projektima, kao i start up kompanijima , odnosno pojedincima koji ne ispunjavaju standardne uslove za lizing ili kreditne aranžmane.

Prednosti:

Ukoliko se odlučite za AVIS Maxi Rent uslugu, nećete imati dodatno opterećenje u Kreditnom birou. Rate su fiksne i nema nepredviđenih troškova ukoliko se pridržavate ugovornih odredbi. Na raspolaganju vam stoji veliki izbor modela automobila.

Pogodnosti:

U sklopu Maxi Rent programa, kompanija Avis preuzima brigu o vozilu, što uključuje ali nije ogranično na:

  • Finansiranje vozila
  • Redovni i vanredni servis
  • Registraciju
  • Kasko osiguranje
  • Zamenu guma
  • Upravljanje štetom
  • Zamensko vozilo i dolazak na vašu adresu (u slučaju servisa ili popravke)

Ukratko - brinemo o svemu što je vezano za vozilo, a Vaše je da se posvetite sopstvenim potrebama.

Zašto MaxiRent?

Zbog odličnih uslova i umanjenog rizika, MaxiRent predstavlja budućnost korišćenja vozila. Smatramo da će u narednom periodu doći do ekspanzije ovakvih vidova najma, jer su korisnici sve otvoreniji ka ideji o mobilnosti po potrebi ,umesto dugoročnog vezivanja za jedno vozilo.

Uživajte u prednostima Avis Premium usluge!

Pozovite naše odeljenje za MaxiRent program dugoročnog najma vozila ili popunite kontakt formu na sajtu i zakažite sastanak.

Očekujemo vas.

Telefon
+381 11 367 66 44
+381 800 200 100
+381 66 887 76 64
Email
maxirent@avis.rs

Pošalji poruku