Ostanimo odgovorni i kada smo u pokretu

Ostanimo odgovorni i kada smo u pokretu

Avis Flex ponuda

Ostanimo odgovorni i kada smo u pokretu!

 

U situacijama poput ove, kada je bitno da budemo disciplinovani i složni, da pokažemo odgovornost ka sebi ali i drugima, kada zajedno moramo da pronađemo rešenja koja do sada nisu postojala  - odlučili smo da vam na raspolaganje stavimo vozila iz naše flote po sasvim drugačijim uslovima.

U ovom trenutku pokušavamo da deo tereta iznesemo zajedno sa Vama kako bi sutrašnjica bila daleko kvalitetnija.

 

Iz ovih razloga , od danas  Vam nudimo mogućnost da tokom ovog perioda budete u prilici da priuštite sebi i drugima veću sigurnost.

Ukoliko Vaša situacija nalaže da budete u pokretu, kompanija Avis Srbija je pripremila novi vid ponuda za korišćenje vozila.

 

Uz minimalni najam od 30 dana, a maksimalno 60 dana, u mogućnosti ste da iznajmite automobil po odličnim uslovima do 01.07.2020.

Iz ponude izdvajamo:

 

 

Broj vozila je ograničen.

 

*OBAVEŠTENJE*

Radno vreme poslovnice na Novom Beogradu, Jurija Gagarina 25, biće radnim danima u periodu od 09h do 16h i subotom od 09h do 13h(nedeljom ne radimo).

Radno vreme poslovnice u Novom Sadu, Temerinski put 48, biće radnim danima u periodu od 08h do 16h i subotom od 08h do 13h(nedeljom ne radimo).

Poslovnice na sledećim lokacijama rade ograničeno u narednom periodu: aerodrom Nikola Tesla Beograd i aerodrom Konstantin veliki Niš.

 

Za više informacija, kontaktirajte nas na: